01 June 2014

Kisah Sebelum Tidur

Sebelum tidur ingin aku cerita kembali kisah 10 tahun dahulu. Banyak persoalan yang berngiang-ngiang dimindaku namun aku sangat bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang.

10 tahun dulu doa punya doa supaya awek aku dlu kawen dengan aku alih2 dia kawen dengan orang lain dan aku pun kawen dengan orang lain. tetiba cerita pasal ex-gf lak. anyway aku bukan nak scandel dgn sape2 cuma tergerak hati nk search dlm fb akan namanya. igtkan xde fb. upanya ada.  Sekali lagi peringatan, aku bukan nak buat scandel dengan bini org. cuma cari balik kwn2 lama.

bagaimana jikalau Allah jodohkan aku dengan dia bkn dgn bini aku sekarang? mesti suram sahaja. Life aku sekarang sangat seronok dengan wife aku. Dengan cahaya mata kami yang pertama yang bernama Aryan Iskandar. TQ Sayang.

Life dia nampak cam seronok jugak dengan dia sudah ada 2 cahaya mata. so hopefully dia gembira selalu. Rasa dendam/marah/kecewa pun sudah hilang kerana kehadiran wife yang sangat aku cintai. Biasa laa muda2 dlu hot tempered.

k lah. nak tido dulu. esok nk jd penyambut tetamu dirumah dato ir shaari. mantan parlimen tanah merah

1 comment:

CAROLINE MACK said...

To support exercise & build muscle one should eat regularly about 5 to 6 meals a day . Good quality fuels coming into the body, particularly protein & carbs will help to build muscle & the metabolism boost to lose fat. Every 4 to 6 weeks you need to alter some part of your routine whether it is number of reps you do, amount of time you rest, the exercises you perform.http://shredhdxabout.com/muscle-hd/