08 January 2010

Very-very Tired WeeK!!!

Argh...very-very tired week. Hari yang starting penat ialah hari Ahad. Boss aku suruh aku gi Kuantan pada hari Selasa = 5/1/2009, jam 11.30am kerana ada site visit kt Kuantan untuk projek Pejabat Pencegahan Kastam. So aku planning untuk pergi lepas kerja sekitar jam 5pm. Last-last aku turun dari rumah jam 6pm. Dh laa hari kerja tersebut amat memenatkan. Penat kepala dok isi Borang SPK bergaban banyak.

Kemudian aku suruh driver aku bawak kete semampu yg dia boleh. Coz aku nak berehat... tp aku tak tido jugak dalam kereta tu...tgk cara driving. Agak mengong jgk laa driver aku bawak tu. Nk marah orgnya dh tua dh. Xmengape lah. Last2 lepas sikit dari kawasan PAKA kitaorang tukar,giliran aku drive dia lak tido, coz dia kata dia mengantuk dan dh tak boleh tahan dh. Time tu mata aku ok lagi laa,lom ngantuk tahap gaban lagi. So bawak laa dengan bantuan MAPKING di pda yang aku pinjam daripada abg aku. Hehe. Jalan memang ikut PDA tu,kalau sesat,memang sesat laa jawabnya. Hehe... Sebelum sampai tu aku dh call dh Hotel Seri Malaysia, Hotel Grand Continental, diaorang kata memang banyak kosong. Last2 aku gi hotel Vistana,sebelah Hotel Seri Malaysia. Sewa bilik untuk 1 malam sahaja. Nak jek aku gi Hotel M.S Garden, tp tak nampak lak hotel tu. Al-maklum lah,1st time aku smpi Kuantan selepas 14 tahun aku xgi kuantan. Hehe...

Kemudian sampai hotel, driver aku terus sambung tido dan aku mandi kejap dan terus tidow... Penat2....

Keesokkan harinya pulak aku gi stesen bas Pluslinear untuk ambil barang. Lepas ambil barang aku terus gi breakfast dekat Kilang Hume, Sedap gak nasi lemak kt situ... Pedas2 suam... hehe

Kemudian lepas makan tu aku gi cari kt mana JKR Daerah Kuantan. Last2 jumpa dan mmg JKR Kuantan pejabat yang hujung sekali. Hehe... Kemudian jam 11.30 gi site visit dan lepas site visit ingat nak jumpa ng Sting, siap tunggu bawah hotel dia lagik tu. Pastu sms tak balas, call pn xangkat... last2 aku chow lah. Terus balik ke kelantan... sok sek

4 comments:

|arieza| said...

kt hujung tu yg xtahan tu, sok sek sok sek.. hahaha mmg serama! weh mane hakita???

ZuL said...

tu laa,terpaksa balik ng tangan kosong... hakita dia belah utara, aju belah kuantan,tp awal2 lagi dia dh melarikan diri membawa adiknya...tkt aku bwk adik dia kejalan yg salah... keke

stingray said...

sori laa.... memang takde jodoh laaa kita nak jumpa... battery out haha

|arieza| said...

eleh battery out.. zaat kata sting dok kalut dating ngn aju hahhaa