03 May 2009

3 DaY'S oF VacaTioN

3 hari aku cuti. syok giler walaupn sekejap. selepas tension dengan kerja. cuti 3 hari amat bahagia. aku dapat selesaikan kerja-kerja aku. Boleh bangun lewat dan sebagainya...fuh. 1st day aku cuti, aku pi kuarkn duit sebanyak Rm3K lepas tu pi tabung haji open account tabung haji. Sambil2 dah open account tabung haji,apa lagi,terus aku simpan Rm1k dalam account tabung haji tu. Tinggal laa baki Rm2k lagi. Kemudian aku pi pejabat pos pergi bank-in lagi sebanyak Rm1k dalam tabung ASB aku.

Kalau nak diikutkan time kerja nak pergi bank-in memang tak sempat lah. Kuar makan tengahari pn orang cari aku. Aku nak tido kejap pn tak lena. Kerja tak pernah putus duduk ditapak. Kejap-kejap org mintak signature aku...kejap-kejap mintak signature aku...makin lama makin bosan. DO sampai aku kena sign...borink gilew ah. Itu laa sebab aku cuti 3 hari iaitu hari Rabu hingga Jumaat. Aku cuti sakit, xperlu apa-apa kelulusan dari sesape. Aku cuti terus. Malas aku nak fikir apa-apa lagi. Surat cuti aku leh mintak ng abg aku. hehe

Lepas 2 kerja aku tu siap, aku apa lagi,pi laa melencong ke Politeknik KL(Kok Lanas). Kawan sepraktikal kt JKR dulu mengajak aku pi Poli dia. Rupa-rupanya ada karnival...patut laa beriya2 mengajak aku... 1st impression dia jumpa aku,dia kata aku makin slim...haha...melawak tul dak-dak nih...Tau laa mesti nak suh aku belanja pas nie...keke

Apapn aku enjoy ng vacation aku. Hehe...walaupn 3 hari. Bulan 12 nie aku nak ke Sarawak. Bulan 12 cuti,bulan nie gak aku mintak cuti untuk bulan 12. Heheh

2 comments:

eiman@nurizan said...

hoh dah macam artis plak ko eh zaag.. awek2 takde mintak sain kat baju ke?? wakaka

ZuL said...

syart signiture untuk awek, kt baju xleh...kn kt kulit diaorng...xkesah lah kt memana pn...kekeke