28 May 2009

Viva La Barcelona

Akhirnya tak sia-sia aku berjaga ditengah-tengah pagi buta dirumah abang ipar aku tengok final UEFA Champion League. Akhirnya Barcelona menjadi Juara piala UCL dan dikategori sebagai pasukan terbaik eropah...huhu...

1st goal yang dijaringkan oleh Samuel Eto pada minit ke 10...awal sangat tu...haha

Yang nie lawak selepas Messi menjaringkan goal pada minit ke 70, dengan headernya yang selamber. Sampai kasut dia tercabut...keke

Memang cuak gak bila dengar MU lawan barca pasal last game barca lawan dengan Chelsea mmg barca boleh kalah...huhu...Ditambah pulak dengan ketiadaan beberapa tongak utama seperti rafeal marquez,dani alaves dan sebagainya. Namun itu tidak mematahkan semangat pasukan Barcelona.huhuh

Selain itu juga aku tak sangka Messi akan sumbang 1 goal pasal dia tak perna jaringkan goal menentang mana-mana kelab EPL. Ini malam dia sudah memecahkan telor tersebut...haha. Messi juga telah dinobatkan sebagai pemain terbaik pada malam itu. Huhu,caya lah Messi

Apa yang penting kerjasama...hehe Memang aku xtidor lagi kehappyan bila Barcelona menang...hehe.

P/S: Bila laa aku nak pi bercuti kt barcelona cm sedara aku nih sorang.

2 comments:

|a|r|i|e|z|a| said...

yeah jom g barca!!

ZuL said...

nanti bwk aku jln2 kt barca...aaa,cm mna nak gi barca nih?kena singgah kt london dlu kew?