28 July 2009

Silent Injuries

Hampir seminggu aku mengalami sakit kaki..sakit pada ibu jari kakiku. Entah kenapa tetiba rasa sakit. Ingatkan tersepak apa-apa kt tapak ke,tp rasanya takde laa pulak tersepak. Lepas tu aku suspek aku aku pakai safety boot yg aku ketat @ kaki ku semakin membesar...erk...aku makin membesar lagi kew?hahaha...

Aku ingat klu aku xpakai safety boot tu ingat akan hilang sakit kaki,rupanya makin sakit ada laa...nak sujud time sembahyang pn sakit,apa lagi nak jalan...kalau jalan nampak cm org tempang. Huhu. Lepas tu pada hari Jumaat lepas aku ingat nak pergi laa mengurut somewhere kt Pasir Tumbuh...tp entah cam mana miss communication ng tukang urut ng wife dia, xjadi laa nak mengurut kaki aku. Lepas tu pada keesokkan harinya aku abg ipar aku ajak pi mengurut ng kawannya. So aku nak try laa...

Janji malam tu nak mengurut tapi time tengah menunggu giliran nak mengurut pada malam keesokkan tu aku dapat berita dari ayah aku nenek aku telah meninggal. Inanillah, so terpaksa postphone mengurut kaki aku n bergegas balik ke kg. Bukannya jauh pn kg aku. Dalam setengah jam jek dari rumah aku. So terpaksa laa menahan sakit kaki ini lagi untuk sehari.

Kemudian keesokkan harinya lak, mmg set lah nk gi betul2 lepas maghrib coz lepas isyak ada majlis tahlil arwah nenek aku. Tup-tup aku lah orang pertama sampai. Huhuh... akhirnya dapat gak mengurut dan tahan laa sakit kaki aku nie. Dalam 2 @ 3 hari akan recover silent injuries

3 comments:

metalrizca said...

safety boot ko berat sangat kot..

ZuL said...

theory yg baru...boot berat sangat...mungkin jugak kot.. boot berat sangat...

metalrizca said...

ape lak teori baru??
aku dah lama keje construction ler..

site adalah satu dunia yang indah..
=)