08 November 2009

The Final Doremon



Sedih gile tgk ending doremon nih....

9 comments:

|arieza| said...

sedey!!! tidak! doraemon xleh hbs!!!! :( huhuhuhu.. tp at d end tu, dia x tunjuk pun after nobita tekan switch tu doraemon hidup balik ke tak.. dia just tunjuk masa diorg kecik balik.. but not yg masa nobita dh tua :( ke doraemon xpat hidup blk actually :(

ZuL said...

kira habis dah tu sebab nobita dah tua, dan mungkin doraemon akan jaga anak nobita ke cm mana... hampir 20 tahun,akhirnya ******** juga kisahnya... oh tidakkkkk!!!!!!1st komik aku baca ialah cerita doraemon

qaseh qist said...

erm... sangat sedey weh.. xkan doremon xpat idop balik.. doremon dah banyak berjasa tue.. sedey wei...

|arieza| said...

huhuhuh tu la... doraemon adalah komik 1st yg aku beli ngn duit aku sndri & aku start beli even b4 aku lom fasih sgt membaca :( huhuh dh hbs2 :(

ZuL said...

hidup balik last2,tp setelah 35 tahun. nobita berusaha untuk menghidupkan balik doraemon. Tp kalau korang tengok part last skali, ianya tertulis unofficial... Mungkin ada sambungan lagi,tp apa yang kita harapkan agar kisah-kisah doraemon ini tidak akan mati sampai bila2...

stingray said...

Mungkin ada sambungan lagi,tp apa yang kita harapkan agar kisah-kisah doraemon ini tidak akan mati sampai bila2... <<------- taksub ke apa ni?? takkan mati sampai bila2?? Orang pun mati laaaa

ZuL said...

hahaha...xde laa...cerita2 dia leh kasi anak2 baca lak... buat jalan cerita baru ... pencipta asal doraemon dh lama mati,tp still produce cerita baru

syazani said...

lolz..
itu bukan citer yg sebenar..itu ade orang yg wat...
itu citer org panggil "doujin"
Doraemon xde ending...

metalrizca said...

syazani:
yup..

cerita doraemon memang takde penutup yang official..

ni semua cuma idea2 penutup dari fan doraemon aje..