08 May 2008

Jiwang Galaxy

2 hari ini aku asyik main game terbaru dari Jiwang Network. Game ini ialah online games n dianamakan Galaxy game. Game ini jenis strategy game,nak kata strategy tak jugak.Tapi lebih kepada pembangunan. Mula-mula rasa cam tak best jek game ini,tapi lama-lama best pulak game ini. Build itu,build ini.Hehe. Ini preview game dia. Nampak cam bosan,tp sebenarnya ianya menarik kalau paham game dia.


Korang jangan laa serang aku.Aku tengah nak naik nie..korang serang laa MC yang tengah top no 1

Kalau nak main boleh masuk sini Galaxy

1 comment:

stingray said...

serang.......... serangggggggggggggg