15 June 2009

2 Minggu Relex

Sudah 2 minggu aku berhenti kerja. Sungguh seronok bila dapat bercuti nih. Dok rumah,boleh bangun lewat...xde orang marah...relexsensation...huhu. Bebas. Time-time aku ngah syok-syok relex ada laa beberapa orang offer kerja. Walaubagaimanapn kasi aku relex dahulu sebelum aku start kerja balik. Hehe...

Rasanya dh puas kot aku cuti 2 minggu...tp kalau nak diikutkan hati nak cuti lagi. Hehe,sebab banyak perkara aku nak buat.

Actually ramai gak yang terkejut bila aku berhenti kerja. Hehe,well kerja cm puaka, tak tahan, kena tekan sana sini. Hehe.

Perhentian kerja aku lom lagi diketahui oleh kawan2 aku especially mira. Kalau dia tau, aaaa susah laa aku nanti. Hehe. Tp aku cakap aku masih kerja lagi. Hehe

Minggu lepas time aku ngah beli makan malam, aku terjumpa ng Project Direktor syarikat PTPSB merangkap consultant bagi projek aku terdahulu. Dia pn terkejut gak. Terfikir gak aku, apasal semua orang terkejut bila aku berhenti kerja. Bukan perkara biasa ke kalau berhenti kerja nih. Hehe. Nama projek direktor tu Ir. Zuhairi @ aku panggil dia En. Zul...Lantas bila dia dapat tau aku berhenti kerja, dia mintak aku anta resume aku kepada dia. Haha... sampai sekarang aku lom hantar lagi resume aku kt dia. Maybe esok kot aku pergi hanta. Mintak dia ada time aku nak pergi hantar resume aku. Huhuhu...

2 comments:

metalrizca said...

takmo antar resume aku skali..?
he he..

Ghostblind said...

terkejut ke dibuat2 terkejut ??
saja nak ambil hati tu..

he he he..