28 December 2008

Shopping Sakan....

Kelmarin hari sabtu,lepas aku habis kerja,shopping sakan aku...huhu.. antara item yang aku beli ialah :

Ini baju,brand apa brand aku dh lupa,antoni kot..hehe


Seluar Brand Camel...teringat ng sang Camellya...hehe


Baju brand Swaczer


Seluar brand Snaill


Stokin brand murah



Baju Jeans Mustang

Seluar Camel = Rm69.95
Stokin Murah = Rm16.90
Baju Swazser = RM36.90
Mustang Jeans = Rm71.90
Baju Antioni = Rm37.73
Seluar Snails = Rm59.90

Total = RM293.28

Huh,tak cecah gak RM400. Aku budget nak cecah Rm400,namun tidak kesampaian...mmg aku bukan jenis kaki shopping lah. Aku beli yg brand murah pn saje jek..bukannya nak pakai pi jalan2...wat pi office n site jek. Nak jalan-jalan memang aku tak sempat laa. Stokin pn aku beli dalam RM16.90 tp dlm tu ada 4 pasang.Hehe

3 comments:

qaseh qist said...

ko memang bukan kaki shuppin...
dlu shuppin dgn aku pun beli sehelai je baju..
tp shupping alat komputer bkn maen banyak.. hahaha

eiman@nurizan said...

zaag ni kaki shopping barangan komputer, cuba kasik 2 ribu utk shopping barang komputer sure tak cukup gak.. haha

ZuL said...

cheit...ko mmg memahami hatiku eiman... mmg ngah kumpul duit untuk beli pc baru nih...

tp nak kasi balance kaki pc ng kaki shopping... uhuhu...